Hallo, ik ben Pim..

29 maart 2017

..en sinds 1 maart in dienst bij Gerrits e-commerce als front-end Magento developer. Wat dat precies inhoudt? Ik duik in de code en zorg dat een Magento webshop er goed uitziet aan de voorkant. Dat de klant het fijn vindt om door de site te klikken, zijn winkelmandje gaat vullen en vervolgens met een goed en vertrouwd gevoel gaat afrekenen. Voelen klanten zich prettig, dan vertaalt zich dat automatisch naar een goede conversieratio ((verkopen / bezoekers) * 100 = conversieratio). Dat is natuurlijk ook altijd een samenspel met een goed ontwerp, een goed productaanbod en goede unique selling points. Laat ik niet meteen alle credits voor mijzelf claimen. ?

Ik ben sinds 2010 actief als ontwikkelaar. De afgelopen 3 jaar heb ik bij een organisatie met 23 webshops gewerkt als interne Magento developer. Door deze ervaring kan ik goed vertalen welke uitdagingen een webwinkel tegen kan komen. Veel ondernemers beginnen met een kleine webshop, als proeftuintje als het ware, maar lopen vast in het proces waarin ze doorgroeien naar een serieuze onderneming. Een onderneming waar systemen geautomatiseerd moeten worden om zo efficiënt mogelijk alle pakketten de deur uit te krijgen. Veel verkopen is namelijk erg leuk, tot het moment dat je met familieleden al weken elke nacht niet voor 3 uur klaar bent met het inpakken van alle pakketten.

Om dergelijke uitdagingen bij groei tijdig bij te kunnen blijven is het goed om daar een partner bij te vinden. Een partner die de ambitie begeleid en technisch mogelijk maakt. Gerrits e-commerce kan die aandacht verzorgen en dat sprak mij erg aan. In de slogan “Groeien doen we samen” kan ik mij dan ook goed vinden.

Meer weten over mij en wat we met Gerrits e-commerce voor jou kunnen betekenen?
Mail ons dan op info@gerrits.io.

Stel ons je vraag